About us

Portál Slovago.sk ponúka široký výber ubytovania, podujatia, atrakcií a zlavy na Slovensku.

 

Hlavnou myšlienkou portálu Slovago.sk je uľahčiť vyhľadávanie možností ubytovania, atrakcií, zábavy, prírodných, historických i kultúrnych pamiatok  a umožniť tak návštevníkom vyskladať si vlastnú dovolenku na Slovensku z pohodlia domova. Všetko nájdete u nás na jednom mieste a navyše s kopou výhod a zliav.

 

Na portáli Slovago.sk ponúkame len tie najlepšie ceny, výhodné zľavy a mnoho atrakcií.

Vaša rezervácia sa zasiela priamo majiteľovi ubytovania. Po tom, čo ste na našej stránke vyplnili rezervačný formulár, vám príde potvrdzujúci email. Všetky ďalšie informácie o dostupnosti vami vybraného ubytovania a podmienky vám pošle priamo majiteľ ubytovania. Po zaslaní rezervačného formulára komunikujete už len s ním.

 

Ponúkame prehľadnú ponuku ubytovacích zariadení: hotely, hostely, chaty, apartmány, kempy, penzióny, priváty i ubytovne.

Zároveň u nás nájdete aj tipy na výlety do prírody, športoviská, kultúrne pamiatky, kúpaliská, požičovne, atrakcie, reštaurácie a mnoho iných možností zábavy.

 

Vďaka nám získate zľavy na pobyty, atrakcie i služby.

 

Ako získať zľavu?

 

Zakúpte si svoju osobnú regionálnu kartu u svojho ubytovateľa. Poplatok je 3 € v zariadeniach na území Regiónu Vysoké Tatry (mesto Vysoké Tatry, mesto Poprad a obec Štrba)  a 4 € v podhorí.  TATRY Card je platná počas vášho pobytu s maximálnou platnosťou jednej aktivácie na 3 noci (4 dni). Pokiaľ je Váš pobyt dlhší ako 3 noci (4 dni), alebo ste už držiteľom TATRY Card, zmluvné ubytovacie zariadenie Vám aktivuje na kartu ďalší pobyt za rovnaký poplatok 3 € / 4 €.

Pomocou filtra si u nás ľahko nájdete a následne zarezervujete vysnívané ubytovanie, či už hľadáte chatku v horách v blízkosti lyžiarskeho strediska, alebo pohodlný hotel s wellnessom. 

Dovolenka na Slovensku nikdy nebola dostupnejšia. Slovensko je krásne! Poďte ho s nami objavovať.

 

Upozornenie:

 

Nie sme cestovná agentúra ani cestovná kancelária. Prostredníctvom portálu môžete zaslať majiteľovi nezáväznú rezerváciu, konečnú rezerváciu a ďalšie podmienky ubytovania  si však musíte dohodnúť priamo s majiteľom ubytovania.

Potvrdenie o rezervácii posiela majiteľ ubytovania. V prípade, že ste nedostali žiadnu správu, chyba nie je na našej strane. Kontaktujte, prosím, majiteľa ubytovania telefonicky, telefónny kontakt je uvedený pri príslušnom objekte.

Portál Slovago.sk nenesie žiadnu zodpovednosť za prípadné škody zapríčinené chybou majiteľa ubytovania.

We use cookies for website analysis, website functions and targeted advertising. By browsing this site, you agree to their use. You can change the consent or revoke it HERE Cookies